DEKK/FELG/DEKKHOTELL

Vi er din lokale Fagdekk-avdeling og har et ønske om å være ditt førstevalg når det kommer til leverandør av dekk og felg. Vi har et dekkverksted med faglærte medarbeidere som monterer dine dekk og felger raskt og profesjonelt.

Enten det er sommer- eller vinterdekk vil vi kunne levere deg merker av topp kvalitet. Våre største merkevarer blant dekk er Goodyear og Nokian, to merker som frekventerer som testvinnere ofte. 

I tillegg har vi andre merker som for eksempel Sava eller Summerstar som er et litt rimeligere dekk for deg som kanskje ikke kjører så mye eller bare ikke har behovet for annet. Dette er fortsatt gode dekk som vi leverer i mange dimensjoner og som du blir fornøyd med.

Vi kan også levere deg det meste innen felger. Vi bruker et stort antall importører for å få så stor bredde som mulig på utvalget. Det vil si at vi kan levere deg alt fra rimelige kampanjefelger til dyre, spektakulærer spesialleverte felger. Mesteparten av våre felger blir levert gjennom Martins Felger, Bilprodukter og Norgesdekk, altså de største og ledende innen felg i Norge.

Har du behov for lagring av hjulene dine kan du benytte deg av vårt dekkhotell. Vi vasker, lagrer, vurderer og monterer dine hjul slik at du vet at hjulene dine er forsvarlig montert med rett moment, rulleretning osv. Vi ringer deg i forkant av sesongen for dekkskifte og gir deg en oppdatering på dine dekk samt at vi tilbyr deg time for å få lagt dem om på bilen. For å lære mer om vårt dekkhotell er det bare å ta kontakt.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time hos oss for dekkomlegging kan du bare ta kontakt med vårt kontaktskjema, ringe eller komme innom oss i butikken på Plassmyra.

Goodyear logo      Nokian Logo      Sava logo