BARNESIKRING

Vi streber etter å være best på barnesikring i bil. Vi har derfor medarbeidere som har lang erfaring og meget god kunnskap på dette feltet. Ved å kunne tilby noen av markedets mest kjente og kvalitetstestede produkter skal vi kunne gjøre at du føler deg trygg når du handler en bilstol eller annen sikring hos oss.

Vi har i mange år vært forhandler av det norske kvalitetsmerket BeSafe, som har lang tradisjon i å levere noe av det beste innen sikring av barn i bil. I tillegg har vi levert Cybex barnesikring i noen år nå som viser tysk kvalitet på sitt beste. Cybex har seilet frem med flere testvinnende produkter de siste årene og har fått et meget sterkt merkenavn etterhvert.

Vi har også et stort utvalg av tilbehør til barn i bil. Babyspeil, solskjermer, beltesamlere, sparketrekk, DVD-spillere og mye mer er en del av vårt standard sortiment. 

Ønsker du å vite mer om barnesikring kan du bare bruke vårt kontaktskjema, ringe eller komme innom oss i butikken på Plassmyra.

Vi har samlet en del videoer som viser montering av de mest solgte stolene som du kan bruke som en veiledning om du ikke har mulighet til å komme innom oss eller på annen måte få hjelp fra oss. Bare trykk på lenken: 

BARNESTOLMONTERING

BeSafe Logo      Link til Cybex