STEREO / MULTIMEDIA

Vi leverer stereo, multimedia og navigasjon fra noen av de største produsentene på markedet. Det betyr at du får et stort utvalg med høy kvalitet på disse produktene, også monteringsmateriell og tilbehør. Vi har medarbeidere med genuin interesse for dette som står klar til å hjelpe deg.

På bilstereo er vi stolte av å være forhandler av merker som Pioneer og Kenwood. To kjente merkevarer som til en hver tid jobber med utvikling og forbedring av tilbudet til deg. Dette er et marked som stadig er i forandring og vi føler at vi har truffet optimalt med produsentene som henger best med. I tillegg kan vi levere deg produkter fra JBL, Polk Audio, Rockford Fosgate, Sony, Alpine og flere.

Navigasjon er noe vi tilbyr fra blant andre Garmin, som er en ledende produsent innenfor navigasjon i bil. Vi lagerfører et oppdatert utvalg av de mest solgte enhetene fra Garmin. Men om du skulle ønske navigasjon fra andre prøver vi å være behjelpelig med å skaffe dettte.

Skulle du ønske litt ro fra bak i bilen kan du komme til oss og få kjøpt bakseteunderholdning fra Nextbase. Her finnes det flere løsninger, skjermstørrelser og tilbehør så det er bare å ta kontakt så ordner vi det meste.

Pioneer logo      Kenwood logo      Garmin logo

JBL logo      Polk Audio logo      Rockford Fosgate logo