Bilpleieweekend 2022

Vi fyrer opp grillen, starter polermaskinene og ønsker alle velkomne til årets Bilpleieweekend 17.-18. juni. Tradisjon tro skal det holdes konkurranser hvor vi kårer byens blankeste bil og publikum får stemme frem sin favoritt blant deltakerbilene. Nytt i år vil vi i forbindelse med vårt nye merke innen MC-pleie, Muc-Off, også kåre byens blankeste MC. Som alltid vil vi kjøre haugevis med svært gode tilbud på ALT innen bilpleie.

Det nærmer seg fort Bilpleieweekend og alle detailerspirer bør begynne å tenke på å få bilen sin klar for å delta i konkurransene. Det er som vanlig lavterskel for å delta og alle med en bil kan bli med, men fagjuryen er proff til beinet. Så vil du ha en ærlig vurdering av din detailerjobb samt plukke opp noen nyttige tips og råd på veien er det bare å møte opp. Det blir som i fjor, en fagjuryvurdert konkurranse og en "Peoples Choice award" og ikke minst skal det kåres byens blankeste MC.

Vi kommer til å arrangere en auksjon hvor du kan virkelig sikre deg noen godbiter. Tenker at enkelte av budvinnerne fra i fjor enda smiler over "fangsten", så her er det bare å gjøre klar lommebok og by så det høres over hele Stormyra. Liste over auksjonsobjekter vil bli publisert på vårt facebookarrangement nærmere datoen. 

Vi vil i år se igjen en del kjente fjes fra leverandørene våre. Både Holgers, Krefting, Conlogo, Garasjetid, Autocare, Ava of Norway og BilXtra vil være representert. Disse står for noen av de største og mest anerkjente merkevarene innen bilpleie. Så her kan du virkelig få eksperthjelp og kvalifisert veiledning om du ønsker det.

Lørdag vil bli den store publikumsdagen med aktiviteter, men helgetilbudene vil selvsagt gjelde både fredag og lørdag. Mer detaljert program vil bli lagt ut på vår Facebookside. Håper vi sees!