ÅRETS KONURRANSER

Vi gleder oss virkelig til årets konkurranser. I fjor lanserte vi Peoples Choice Award som en ekstra mulighet til å vinne flotte premier, bestemt av publikum. Den skal selvfølgelig kåres i år også i tillegg til den fagjurykårede "Byens Blankeste Bil". Som nevnt tidligere skal vi, nytt i år, også kåre "Byens Blankeste MC". Dette blir morro!

Konkurransene holdes lørdag 18.06. Ønsker du å delta er det så enkelt at du møter opp så tidlig som mulig, senest kl.12.00. Ta kontakt med en av våre ansatte og du vil få utdelt et nummer til din bil. Utover dagen vil vår fagjury inspisere deltakerbilene og til slutt komme frem til finalistene. Det kan være lurt å være tilgjengelig for juryen om de skulle ha spørsmål rundt din bil osv. Samme gjelder for de som ønsker å delta i konkurransen om Byens Blankeste MC, kom så tidlig som mulig og få utdelt et nummer til din motorsykkel.

Peoples Choice Award kåres samtidig som Byens Blankeste Bil. Her vil du kunne gi din stemme til en av våre ansatte som går rundt og registrerer stemmer gjennom hele dagen. Vinneren av denne konkurransen er rett og slett den med flest stemmer.

NB! Bilene som stiller til konkurranse parkeres langs vegg og parkeringsplass hos Flygt Bruktbilsenter.

PREMIERING

Premiering skjer mot slutten av dagen og det deles ut en første, andre og tredje plass i alle tre konkurransene. Premiene er som bestandig av den flotte sorten. Det deles generøst ut fra vårt sortiment i samarbeid med våre fantastiske leverandører. Førstepremiene er virkelig noe å hige etter, hvem vet kanskje det deles ut f.eks. en batteridrevet italiensk nyhet i år? Vi får se, spennede blir det ihvertfall!